•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U prodaji karte za nastavak filma o Marvelovom superjunaku Venomu

Tom Hardi kao ubilački zaštitnik na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu.

Jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova, Venom, vraća se na veliko platno svih Cineplexx Niš bioskopa i to na Comic night događaju, u četvrtak 14. oktobra od 20 časova. Za sve posetioce pripremili smo poklon originalni poster filma. Karte su u prodaji na blagani bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska.

Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt. Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

Ne propustite ,,Venom 2“ na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu koji nam donosi potpuno novu dimenziju superherojskih filmova, mnogo akcije, neočekivanih obrta, kao i sjajne poklone za sve posetioce. Najsrećniji posetioci Comic night događaja pored poklon postera, osvojiće i neki od stripova Marvel univerzuma koje je pripremila striparnica Južni Darkwood i Čarobna knjiga.

Ulaznice za Comic night događaj i film ,,Venom 2“ su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...