•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U novoj sezoni “Seks i grada” moguća smrt jednog od omiljenih likova

Američka serija “Seks i grad” dobija još jednu sezonu, a produkcija je uz predstavljanje trejlera odlučila da otkrije još nekoliko detalja o novim epizodama.

Međutim sada su se javili fanovi koji imaju dosta pitanja, kako za proudcente, tako i za glumce, a jedno od njih jeste da li će Zverka umreti?

U novim epizodama pojaviče se Sara Džesika Parker, Sitnija Nikson i Kristin Dejvis – bez Kim Katral koja je tumačila legendarnu Samantu Džouns. Producenti su otkrili kako nova sezona donosi 10 novih epizoda, a svaka će trajati po pola sata.

Novo razdoblje je nazvano “And just like that…”, a glumice su na svojim društvenim mrežama već podelile kratku najavu za nove epizode. Iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri 50-godišnje žene u Njujorku i njihove veze, prijateljstva i karijere.

Fanovi serije Seks i grad misle da bi Zverka mogao da umre u novoj, sedmoj sezoni, a zvezda serije Sara Džesika Parker reagovala je na teoriju.

Nagađanja o smrti najveće ljubavi Keri započela su još pre nekoliko godina, nakon što je voditelj podkasta Origins Džejms Miler izjavio da je Zverka prvobitno trebalo da umre u predloženom trećem nastavku filma “Seks i grad”.

Nakon što je Džesika na Instagramu objavila tizer sedme sezone, obožavaoci su se raspitivali ​​o sudbini Zverke u novim epizodama.

“Ovo je ludo. Vratiće se moje omiljene devojke. Ali pričekajte, šta je sa Zverkom?”, napisao je jedan pratilac, a Parker je lukavo odgovorila: “Pričekaj i vidi.” Što se tiče tvrdnji da je on trebalo da bude ubijen u trećem nastavku filma Seks i grad, glumac je opovrgnuo tu priču, rekavši da je sve bila laž.

Međutim, korisnici Tvitera i dalje dijele razne teorije o seriji koja će se snimati na proleće.

“Toliko spekulacija! Da li je Zverka mrtav? A Samanta? Ako je mrtav ili su on i Keri razvedeni, samo ću se praviti da se serija nikad nije ni dogodila”, neki su od komentara.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...