•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U Rimu pretpremijerno prikazan najnoviji film Woody Allen-a

Američki reditelj Vudi Alen predstavio je u Rimu svoj najnoviji film "To Rome With Love" u kome glume Alek Boldvin, Penelopa Kruz i Roberto Beninji.

"Odrastao sam sa italijanskim filmom", izjavio je pred novinarima 76-godišnji reditelj nakon pretpremijerne projekcije italijanske verzije njegovog novog filma.

Vudi Alen kaže da se raduje što je snimao u Rimu gde dolazi skoro svakog leta da svira klarinet sa svojom džez grupom.

"Suprotno Londonu ili Parizu, gradovima koje Amerikanci razumeju, Rim je egzotičan, način života je potpuno drugačiji, boje takođe", rekao je na pres konferenciji u Rimu.

Najnovije delo njujorškog majstora pripovijeda u četiri dela o životu grupe Amerikanaca i Italijana, "njihovim romansama, avanturama i različitim teškim situacijama kroz koje prolaze", piše u zvaničnoj filmskoj brošuri.

Ovaj omaž Rimu, slavni Njujorčanin je snimio nakon "Ponoći u Parizu" koja mu je donela Oskara za scenarijo i nominaciju za najbolji film.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu