•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Two for the Money (2005)

Brandonovi snovi su se napokon ostvarili. Dugo priželjkivani san o uspehu, novcu i statusu napokon mu se ostvario. Postao je veliki igrač pod okriljem Waltera Abramsa, šefa najveće agencije za sportsko savetovanje u zemlji. Njegov uspon je bio munjevit čime je izazivao zavist kolega. Sve je išlo po planu dok jednoga dan nije zakazao tamo gde je najmanje trebao.

Za Brandona (M. McConaughey) je baseball od ranog detinjstva imao posebno značenje. Zbog toga što je bio darovit kao dečak, zaradio je očevu paznju i divljenje, a to je postalo još važnije kad ih je otac napustio. Brandon je tada imao deset godina. Kao student, bio je jedan od najboljih igrača, ali povreda na terenu prekinula je njegovu sportsku karijeru. Nakon oporavka Brandon je počeo da radi kao "sportski savetnik", tj. onaj koji predviđa sportske rezultate i sugerise onima koji se klade na što treba da ulože novac. Njegov ugled iz Vegasa se proširio do New Yorka. Kad je stigao poziv najmoćnijeg njujorškog sportskog savetnika, Waltera Abramsa (A. Pacino), Brandon nije mogao da odbije primamljivu ponudu i poslovni izazov...

Ovu napetu i uzbudljivu dramu režirao je Daniel John Caruso Jr. (Paranoja, Eagle Eye, Ja sam broj četiri), prema scenariju Dana Gilroya. I režija i scenario i troje briljantnih glavnih glumaca daju takav tempo filmu da ga od početka do kraja treba pratiti s punom koncentracijom, nijedan kadar, scena ili dijalog nisu slučajni ni nevažni.

Žanr:drama, sport, triler
Godina:2005
Reziser:D.J. Caruso
Scenario:Dan Gilroy
Uloge:Matthew McConaughey, Al Pacino, Rene Russo
Uzrast:R
Award:dve nominacije
Box office:22.8M USD
Studio:Universal Pictures, Morgan Creek Productions, Cosmic Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.twoforthemoney.net
Jezik:engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...