•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tron 3 ima sjajan scenario, u Disney kažu da je sada "pravo vreme" za novi nastavak

Čini se da je novi Tron korak bliže stvarnosti. To kaže direktor Disney muzike Mitchell Leib koji kaže da je nedavno vodio razgovore o tome kako se nastavak kreće u pravom smeru. Štaviše, Leib veruje da je tajming tačan i da je scenario koji već imaju odličan.

Prethodni nastavak u franšizi, Tron: Legacy, objavlјen je pre deceniju, 2010. godine. Iako nije bio potpuno neuspešan, nije bio veliki hit Disney-evih standarda, donoseći 400 miliona dolara na blagajni bioskopa. Tokom nedavnog intervjua, Mitchell Leib je objasnio da će, pojavom Disney+-a, sada biti više mogućnosti za Tron 3. Evo šta je on imao da kaže o tome.

"Sada sa Disney+, mislim da postoje mogućnosti za stvaranje sadržaja koji inače ne bismo mogli da stvorimo, znate jer smo u filmskom poslu. Mi smo u velikom filmskom poslu, i ako nije velika filmska ideja, ne pravimo male filmove. Mi smo za stvaranje bioskopskih hitova odi milijarde dolara. S jedne strane, to je sjajno. S druge strane, to je uski rukav za rad, a Disney+ mislim da će nam pružiti priliku da se proširimo i budemo mnogo raznolikiji u vrsti sadržaja koji možemo da stvorimo".

"I Daft Punk ima neku vrstu male kompanije za razvoj televizije i filmova, i svakojake stvari u kojima se bave, poslove u kojima se bave. Ručao sam sa Pol Hahn-om i da bi malo započeli razgovor koji smo hteli o tome kako ćemo napraviti nastavak za Tron, sada gledamo Tron 3. I imamo odličan scenario, mislim zaista fenomenalan scenari zbog kojeg smo veoma uzbuđeni. Imajući u vidu da tajming nije bio dobar pre mnogo godina, mislim da se osećamo kao da je vreme upravo sada, i osećam se kao da smo naučili mnogo lekcija iz tog poslednjeg filma".

Ovo je projekat koji se već neko vreme kreće okolo u jednom ili drugom obliku. U jednom trenutku Jared Leto bio je vezan da glumi u novom Tron filmu koji se nikada nije ostvario. Takođe smo nedavno saznali da je Tron serija u toku za Disney+, ali je ukinuta. Dalјe govoreći, Leib je izrazio želјu da vidi kako se Daft Punk vraća za soundtrack, kao i da se Joseph Kosinski vrati režiranju.

"Prava i prva stvar koju treba učiniti je pokušati da se dovede Daft Punk i da li bi oni to želeli. I odgovor je da su oni uvek otvoreni za sve i svašta, ali morate to shvatiti kako treba i videti kakve su okolnosti. Ne znamo ni ko bi to režirao, mislim da se nadamo da će se Joe Kosinski vratiti i obaviti još jedan. Mnogo stvari mora da legne na prava mesta, ali sigurno postoji otvorenost uma za to".

Joseph Kosinski režirao je Legacy i izrazio želјu da se tokom godina više puta vrati. Kosinski je nedavno pomogao Top Gun: Maverick, koji je trenutno određen da se pojavi u bioskopima u decembru. Što se tiče Daft Punk-a, to je mnogo veći upitnik, ali soundtrack dueta svakako je bio vrhunac za prethodni film.

Disney+ omogućava studiju da se takmiči sa Netflix-om u streaming igri. To će uklјučivati iskorištavanje njihovih franšiza za premium sadržaj. Tron 3 bi se sigurno kvalifikovao. Samo je pitanje hoće li ovi delovi doći na svoje mesto ili ne.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...