•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za dokumentarac o slavnom fudbaleru Peleu

Pele, novi Netfliksov dokumentarac, bavi se životom legendarnog brazilskog fudbalera Edsona Arantesa do Nasimenta, svima poznatijem po nadimku Pele.

Film se osvrće na turbulentan period u istoriji Brazila, tokom kojeg je Peleu pošlo za rukom da osvoji tri titule prvaka sveta, i od mlade fudbalske zvezde postane svojevrsni nacionalni heroj.

Dokumentarac će prikazati sve faze Peleove impresivne karijere, zaključno sa istorijskim trijumfom brazilske reprezentacije na svetskom prvenstvu u Meksiku 1970. godine.

U filmu reditelja Dejvida Trajhorna i Bena Nikolasa govori sam Pele, njegovi saigrači iz različitih timova i reprezentacije, članovi porodice, novinari i mnogi drugi ljubitelji fudbala koji su bili impresionirani njegovim neverovatnim talentom.

Pretplatnici Netfliksa će biti u prilici da gledaju dokumentarac Pele od 23. februara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...