•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za ‘The Eddy’, novu Netflix-ovu seriju od režisera La La Land-a

Damien Chazelle priča još jednu priču o jazz-u

Pored ćudlјivog teasera iz februara, detalјi o novoj Netflix-ovoj seriji The Eddy bili su skromni. Sada, pun trejler baca malo više svetlosti na seriju, koju režira Damien Chazelle, režiser La La Land-a i First Man.

Andre Holland glumi Elliota Udo-a, koji je svoj život ostavio u New Yorku da bi osnovao džez klub „Eddy“ u Parizu. Nažalost, borbe kluba tek počinju, jer je Elliot-ov poslovni partner Farid (Tahar Rahim) možda umešan u nekim sumnjivim dogovorima. Dok Elliot pokušava da zadrži stvari u toku, dolazak njegove ćerke Julie (Amandla Stenberg) i usponi i padovi u njegovoj vezi sa Maja-om (Joanna Kulig), koja je frontmen kućnog benda, dodaju mu dodatni stres.

Trejler hvata deo te anksioznosti jer postaje jasno da je Elliot zagrizao više nego što može da sažvače, i da ga je ono što je ostavio u New Yorku možda ga je sustiglo.

The Eddy čini osam epizoda, a objavljene su na Netflix-u 8. maja.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...