•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trap for Cinderella (2013)

Vatra guta kuću na francuskoj rivijeri. U njoj su dve devojke, Miki i Domenika, drugarice iz detinjstva, čiji su se putevi razišli. Jedna je bogata, druga siromašna. Sudbina ih ponovo spaja. Samo jedna preživljava požar, izgorela do neprepoznatljivosti i sa gubitkom pamćenja. Plastična hirurgija joj daje novo lice. Ali ne može da povrati njeno pamćenje niti identitet.

Ko je ona? Ubica ili žrtva? Da li je ona harizmatična boemska muza kojoj je suđeno da nasledi bogatstvo ili jadna radnica u banci opsednuta svojom prijateljicom iz detinjstva i životom kakav nikad ne može da ima?

Film ima zanimljivu ideju koju nažalost suviše spora radnja donekle poništava. Iako su u filmu maltene sve nepoznati glumci široj javnosti, to i nije toliki problem samog filma koji može biti posebno zanimljiv ljudima koji na neki način proučavaju opsednutost drugim ljudima ili čak i najboljim prijateljima.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2013
Reziser:Iain Softley
Scenario:Sébastien Japrisot, Iain Softley
Uloge:Aneurin Barnard, Tuppence Middleton, Frances de la Tour
Studio:Forthcoming Productions, Jonescompany Productions, Lipsync Productions
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...