•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Train to Busan 2: Peninsula pojaviće se u bioskopima pre streaming-a na Shudder

Train to Busan Presents: Peninsula je planiran je da se pojavi u bioskopima u SAD u avgustu. Well Go USA je otkrio da bi dugo očekivani zombi nastavak trebao da se nađe u bioskopima već 7. avgusta. To je jedan od prvih novih filmova koji bi trebao da ima premijeru kada se bioskopi ponovo otvore. Pored toga, najavlјeno je da je Shudder stekao ekskluzivna prava na streaming za film.

Planirano je da Peninsula bude predstavlјen u 150 bioskopa širom SAD-a i Kanade. Wel Go, takođe, želi da ponovo objavi prvobitni Train to Busan u bioskopima nekoliko nedelja kasnije u odnosu na premijeru nastavka. Te projekcije će uklјučivati ekskluzivni prvi pogled na nastavak. Well Go direktor Doris Pfardresche je to rekla u izjavi.

„Kada smo 2016. kupili Train to Busan, nikada nismo ni zamisljali da će se njegov uspeh proširiti van žanrovske subkulture. Sada, četiri godine kasnije, očekivano naredno poglavlјe Peninsula, trebalo bi da se probije i postigne retko viđen nivo uspeha u SAD sa stranim filmom".

Train to Busan 2 trejler je objavljen u aprilu. Otkrio je da će nastavak prilično da promeni stvari. Peninsula se usredsređuje na Jung-seok, vojnika koji je ranije pobegao iz obolele pustoši. On je primoran da ponovo proživi užas kad mu je uručen tajni zadatak. Misija dolazi sa dva jednostavna cilјa: povrati i preživi. Kada se njegov tim neočekivano susretne sa preživelima, njihovi životi će zavisiti od toga da li u najtežim okolnostima preovlađuju najbolјe ili najgore lјudske osobine.

Reditelј Yeon Sang-Ho predvodi nastavak, a Gang Dong-Won i Lee Jung-Hyun su zvezde. Što se tiče izdanja za streaming, Shudder namerava da ga objaviti negde početkom 2021. Međutim, tačan datum tek treba da bude otkriven. Craig Engler, Shudder-ov generalni direktor, imao je ovo da kaže:

"Peninsula je jedan od najiščekivanijih nastavka horor filmova poslednje decenije i tačno su onakva vrsta filma kakvog su članovi Shuddera-a gladni. Yeon Sang-ho je postavio lestvicu za zombi filmove sa Train to Busan i njegovom prequel-om Seoul Station, i mi smo oduševlјeni što smo dom njegovog novog remek-dela i jedinom mesto gde će lјubitelјi filmova moći da zajedno stream-uju ovu izvanrednu trilogiju".

Train to Busan bio je monstruozni hit, koji je zaradio neverovatne kritike i 92 miliona dolara na svetskoj bioskopskoj blagajni. Zbog toga je nastavak postao tražena stvar, jer su prava distribucije prodana širom sveta. Pored Peninsula, u izradi je i američki remake, u čijoj su kampanji James Wan i Gary Dauberman, iz The Conjuring franšize. AMC, Regal i Cinemark planirali su da otvore svoja vrata bioskopa kasnije ovog meseca, ali za sada nije otkriveno gde će se tačno Peninsula prikazivati i kada bi to tačno trebalo da bude zbog aktuelne epidemijske situacije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...