•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Kruz ulaže milione kako bi završio novu Nemoguću misiju

Snimanje blokbastera već je ranije prekidano i nekoliko puta pomereno, zbog čega je Tom Kruz na ivici živaca. Rekao je kolegama kako ulaže ogroman trud u projekat, i da ga po svaku cenu želi završiti, uprkos pandemiji.

Iako poznati holivudski glumac važi za jednu od zvezda s kojom nije lako raditi, nedavni njegov ispad na setu za vreme snimanja “Nemoguće misije 7” sve je iznenadio.

Svet je obišla vest, kao i audio-snimak na kojem glumac urla na zaposlene zbog toga što se nisu pridržavali mera držanja socijalne distance.

Naime, njega je izbezumilo i naljutilo to što su na setu neki od radnika bili na manje od dva metra udaljenosti, te im je odbrusio kako će oni biti krivi ako se film ne bude snimio do kraja.

“Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta,“ vikao je Tom na snimku.

Više od 50 zaposlenih u Varner Brosu ostalo je zatečeno njegovim ispadom, a britanski “The Sun” prenosi kako je Kruz u velikoj želji da završi ovaj projekat, uložio milione kako bi produkciju preselio u novi improvizovani studio u Hertfordširu.

Glumac je tokom svog ljutitog obraćanja rekao kolegama kako ulaže ogroman trud u sve ovo i da je reč o filmu koji “hrani” hiljade porodica, i da zbog toga nema mesta neodgovornom ponašanju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...