•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hanks kao predsednik

Zaboravljeni glumac, Tom Hanks, možda će se nadmudrivati sa Liamom Neesonom u političkom trileru „ Patriot Down“, u kojem bi trebalo da igra predsednika SAD-a.

Predsednički avion biće oboren negde iznad Pakistana, a predsednik će morati da se snalazi kako ume. Čudo je da ulogu nije dobio Harrison Ford, a da film nije podveden pod nastavak „AFO 2.“

Obzirom da se uloge predsednika redovno nude najbezličnijim američkim glumcima (izuzev Jacka Nicholsona), veliko je čudo da Hanks nikada do sada nije igao, makar, jednog.

Kako su nam poznate njegove sposobnosti preživljavanja iz filma „Cast Away“, biće jasno da će slične primeniti i u ovoj, tako ljudskoj, priči.

Međutim, i pored toga što njegovo ime više ne sija popularnim i box office naslovima, Hanks je pretrpan ponudama, tako da je ova negde u vazduhu kao jedna od mogućih na koje će pristati.

„Extremely Loud And Incredibly Close“ je njegov sledeći naslov koji možete da očekujete.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...