•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hanks i Rita Wilson službeno postali državljani Grčke

Glumac Tom Hanks i njegova supruga, takođe glumica, Rita Wilson službeno su postali grčki državljani, a na fotografiji koju je premijer Grčke Kyriakos Mitsotakis objavio, vidi se ovaj par kako ponosno drži svoje pasoše.

CNN piše da su ovaj poznati par i njihova deca počasni rađani Grčke postali prošle godine, nakon što su zvaničnici naglasili Hanksovu ulogu u podizanju svesti o požarima 2018. godine koji su uništili područje oko Atine i odneli više od 100 ljudskih života.

Sada je grčki predsednik potpisao njihovu počasnu naturalizaciju i dobili su grčke pasoše.

"Tom Hanks je osoba koja je pokazala istinski interes za ljude koji su propatili zbog požara i govorio je o tome globalno u medijima", rekao je grčki ministar unutrašnjih poslova Takis Theodorikakos.

Rita Wilson koja je jednim delom Grkinja i Hanks koji se preobratio na grčkog pravoslavca često provode svoj odmor u Grčkoj, gde imaju imanje na otoku Antiparosu.

Ovu vest objavio je i Tom Hanks na svom Twitter profilu.

Oni su producirali i nekoliko filmova koji imaju snažne veze s Grčkom poput onog "Moje grčko venčanje".

"Grčka je raj... bio sam po celom svetu, na najlepšim mestima, ali nijedno od njih ne nadmašuje Grčku. Zemlja, nebo, voda, to je za dušu, to je mesto koje leči", rekao je Hanks ove godine, na dodeli Zlatnih globusa.

Podeli:



Preporucujemo