•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Through the Eye (2011)

Godina 1976. bila je opasna u tesnacima Yucatana. Jack Hooks bivši je policajac kom je smestio korumpirani partner i poslat je u zatvor zbog zločina vezanog za drogu koji nije počinio. Odatle ga prevremeno izvuče ponuda DEA-e ali je poslat na misiju života i smrti: mora da raskrinka trgovinu drogom svog bivšeg partnera Franka Rossija i njegovih kontakata.

Hooks nema druge nego da uroni u podzemlje krijumčara marihuane, prolazeći uskim kanalom između Kube i Meksika poznatim kao Oko te zalazeći u srce nasilnog kolumbijskog narkoprstena. Na njegovom čelu je Carlos Huerta, nemilosrdni narkobos koji je Rossijev izvor nabavke, a Jackov krajnji cilj.

To jeste, bude li mogao da pobegne iz džungli Kolumbije pre negoli njegova tajna veza s Elenom, Huertinom mladom kurtizanom, ne bude otkrivena i ne ugrozi njegov život i slobodu i živote njegove ekipe.

Žanr:akcija, krimi, misterija
Godina:2011
Reziser:Julian Higgins
Scenario:Bertie Higgins, Julian Higgins
Uloge:Robert Thorne, Tom Sizemore, Bertie Higgins
Uzrast:R
Award:4 nagrade i 3 nominacija
Studio:Cayo Largo Productions, Dragon Eye Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...