•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

This is 40 (2013)

Tvorac urnebesnih komedija Knocked Up, The 40 Year Old Virgin i Bridesmaids donosi nam još jednu priču iz svakodnevnog života na velika platna. Naravno, nasmijaće vas do suza! Svojevrsni nastavak filma Zalomilo se (Knocked Up)!

Paul Rudd i Leslie Mann su bračni par s dvoje dece, rade, bore se s bračnim problemima, poslom i svakodnevnim obvezama. Godine idu i bliže se četrdesete... kriza srednjih godina? Kako se nose s njom ne propustite pogledati, zabava je zagarantovana.

Mada je tematika filma bliska tipičnim romantičnim komedijama, ovde se ipak radi o malo žešćem filmu sa dosta psovki, golotinje, "neslanih" šala i drugih elemenata koji su krasili i Knocked Up. Našu pažnju odmah je privukla ova slika, odnosno scena u kojoj Leslie Mann proverava da li su grudi Megan Fox prave.

Konačno, film ima oznaku R, dakle zabranjen je za maloletnike, pa to dovoljno govori o (ne)romantičnosti ovog filma.

Režiser Judd Appatow polako postaje legenda ovog "komedija o odnosima za muškarce" žanra. Nisu to nikakva remek-dela, ali njegova režiserska ostvarenja Knocked Up, 40 Year Old Virgin i Funny People zaista su smešni filmovi u kojima se bez ikakvog pardona javnosti izlažu najprljavije tajne iz stvarnih odnosa i veza, kao i priče i opaske koje muškarci međusobno dele kada žene nisu u blizini.

Kako već rekosmo, ovo je svojevrstan nastavak filma Knocked Up, s tim da u glavnim ulogama gledamo par koji je u Knocked Up bio u sporednim ulogama, Paul Rudd i Leslie Mann, dok glavni protagonisti Seth Rogen i Katherine Heigl uopšte ne igraju u ovom filmu. Ali glumačka ekipa je zaista impresivna i bez njih dvoje: John Lithgow, Megan Fox, Chris O’Dowd, Jason Segel, Melissa McCarthy, Lena Dunham, Albert Brooks i drugi.

Film prikazuje život Petea i Debbie nekoliko godina nakon događaja u Knocked Up. Oni su sada u svojim kasnim 30-tim i imaju dve kćerke. Dakle, Pete u kući živi sa tri ženske osobe, a kako opstaje u takvoj situaciji jeste tema filma.

Žanr:komedija
Godina:2012
Reziser:Judd Apatow
Scenario:Judd Apatow
Uloge: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio:Apatow Productions
Zemlja:United States
Website:www.thisis40movie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:134 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...