•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Wrestler (2008)

Ovo je priča o propalom rvaču koji se ne uspeva snaći u životu izvan ringa i smatra se jednim od najuspešnijih filmova 2008. godine. Uz brojne "Top Ten" liste na kojima se nalazi, film je takođe osvojio Zlatnog Lava na filmskom festivalu u Veneciji. Mickey Rourke nagrađen je Zlatnim Globusom za ulogu koju mnogi smatraju najboljom u njegovoj karijeri.

Randy "The Ram" Robinson (Rourke) je profesionalni rvač iz 1980-ih koji je potpuno propao i više ne liči na sebe. Nakon srčanog udara tokom borbe, doktor mu kaže da bi mogao umreti ako se ponovo bude borio. U pokušaju da promeni život, Robinson prihvata razne sitne poslove i konačno stupa u kontakt sa ćerkom od koje se davno otuđio. U tom burnom životnom periodu najviše mu pomaže prijateljstvo koje je ostvario sa striptizetom Cassidy (Tomei).

Ali poziv na borbu protiv starog rivala, Ayatollaha, ga ponovno tera u ring. Čak i ako to znači riskiranje života. Pogledajte ovaj film, prvenstveno zbog životne uloge Mickeya Rourkea.

Žanr:Drama, Romansa, Sport
Godina:2008
Reziser:Darren Aronofsky
Scenario:Robert D. Siegel
Uloge:Mickey Rourke, Marisa Tomei i Evan Rachel Wood
Award:Nominacija za 2 Oskara, druge 39 nagrade i 34 nominacije
Studio:Wild Bunch, Protozoa Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English
Trajanje:109 min
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...