•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Walking Dead Sezona 10 Finale biće prikazano kasnije ove godine

Iako se svet čini kao da je u nekom postapokaliptičnom filmu, stvarna post-apokaliptična TV serija kotrlja se polako. Ili smo tako mislili ... Čak i The Walking Dead je morao da poklekne pod pritiskom Corona-virusa, jer finale sezone 10 neće biti spremno za gledanje u zakazanom terminu.

"Trenutni događaji su nažalost onemogućili završetak postprodukcije na The Walking Dead Sezona 10 Finale, tako da će se trenutna sezona završiti sa 15. epizodom 5. aprila", navodi se u saopštenju američke mreže AMC." Planirano finale pojaviće se kao posebna epizoda kasnije tokom godine." Emisija, koja se prikazuje na Fox-u u Velikoj Britaniji nakon američkog debija, već je na udaru velike pauze u produkcijama, jer je predprodukcija u sezoni 11 odložena.

A to nije jedini ugao Walking Dead univerzuma koji je pogođen. Planirani spin-off filma The Walking Dead: World Beyond, koji je već završio snimanje i koji je imao za cilј da debituje nedelјu dana nakon finala poslednje sezone glavne emisije, sada će biti preseljen na neki termin kasnije u godini.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...