•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Vow (2012)

“The Vow” je priča o mladom bračnom paru koji preživljava strašnu automobilsku nesreću. Tako se dešava da je suprug Leo (Tatum Channing) u redu, dok njegova mlada žena Paige (Rachel McAdams) ima oštećenje mozga koje rezultira totalnim gubitkom pamćenja. Kada su sva sećanja koje Paige ima za svog supruga nestala, jedino što mu preostaje je da pokuša da je ubede kako su se zaljubili jedno u drugo i počeli svoju ljubavnu priču.

Može se reći da je “The Vow” zaista “topla” ljubavna priča, o neverovatno dobrim ljudima koji su u braku već četiri godine, ali ona njega ne može da se seti, ali ni njihove romanse.

Inače, Paige i Leo su iz Čikaga. Žive srećno i jako su zaljubljeni, ali se ona otuđila od svojih roditelja. Oni izgledaju savršeno zajedno i gotovo maštovito. Ali, jedne snežne noći automobilska nesreća menja njihove živote. On se budi u bolnici, dok je ona u dubokoj komi, nakon koje ne može da se seti ničega vezanog za njih i njihvu vezu, ali ni momenta kada su se ona i Leo upoznali.

Paige zapravo misli da je ona ista osoba koja je bila pre nego što se dogodila nesreća, što podrazumeva da i dalje živi sa roditeljima i da je i dalje verena za Jeremy-ja (Scott Speedman). Njeni roditelji podržavaju Jeremy-ja, a ne Leo-a, ne mogu da budu srećniji i jedva čekaju da iz bolnice dođe da živi sa njima. Ali, Leo je ubeđuje da krene sa njim i da vidi hoće li se neka sećanja vratiti. Međutim, za Paige je to kao da živi sa strancem.

Film “The Vow” je zasnovan na istinitoj priči Kim i Krickitt-a Carpenter-a, a ona nikada nije povratila svoje pamćenje, ali su i dan danas zajedno i imaju dvoje dece. Paige i Leo, ipak, ne idu u tom smeru. Leo je jako strpljiv, tako da vodi Paige na njihova omiljena mesta, podseća je da je ona vegetarijanac i još puno stvari koje je ona zaboravila. Ali je on za nju i dalje stranac i jako je privlači Jeremy. Šta će se desiti do samog kraja filma, ostaje vam da pogledate sami.

Odličan je izbor provesti vreme uz ovu romatničnu priču, koja će vas ostaviti bez daha. Sigurno ćete poželeti da je pogledati još koji put i uživaćete u odličnoj glumi i celom filmu.

MN
Žanr:drama, romansa
Godina:2012
Reziser:Michael Sucsy
Scenario:Jason Katims, Abby Kohn
Uloge:Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill
Uzrast:PG-13
Box office:42
Studio:Sreen Gems
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu