•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Thing (1982)

Stvor (engl. The Thing) je naučnofantastični horor film iz 1982. koji je režirao Džon Karpenter po scenariju Bila Lankastera, sa Kurtom Raselom u glavnoj ulozi. Film je na prvi pogled rimejk filma Stvor sa drugog sveta Kristijana Najbija iz 1951, ali je Karpenterov film vernija adaptacija romana Ko je tamo? (engl. Who Goes There?) Džona V. Kempbela mlađeg. Radnja filma se vrti oko vanzemaljca koji može da menja izgled, koji se nakon pada na Antarktik ubacuje u istraživačku stanicu.

Film je u biskopima loše prošao, ali je slavu stekao nakon izdavanja na video-kasetama. Po filmu je napravljena istoimena igra iz 2002, koja se nastavlja na radnju filma. Godine 2011. snimljen je prednastavak Stvor.

Žanr:horor, misterija, naučna fantastika
Godina:1982
Reziser:John Carpenter
Scenario: Bill Lancaster
Uloge:Kurt Russell, Wilford Brimley, Keith David
Uzrast:R
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....