•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)

Godine 2002., redatelj Chuck Russell snimio je akcioni fantasy film The Scorpion King u kome je glavnu ulogu igrao harizmatični i simpatični Dwayne The Rock Johnson, poznatiji tada kao wrestler. Bio je to njegov debitantski nastup, i svojevrsni spin-off njegove kratke, gotovo cameo uloge u filmu The Mummy Returns. Film je postao hit, a Dwayne ubrzo postao tražen u Hollywoodu. Svi znamo šta se dogodilo kasnije, nakon dva akciona filma čovek je okrenuo pravac u karijeri u drugom smeru (drame i dečji filmovi), ali popularnost njegovog prvog filma nije nestala.

Naime, 2008. je snimljen prequel Scorpion Kinga, The Scorpion King: Rise of a Warrior koga je režirao Russell Mulcahy. Doduše, bio je to “jeftini” DTV nastavak s kojim Dwayne nije imao ništa, a ulogu Scorpion Kinga u mlađim danima je odigrao Michael Copon. Tu je još bio i Randy Couture, poznati UFC borac koji se kasnije prosalvio ulogom u akcijonom spektaklu The Expendables.

Ove godine nam dolazi i treći film, The Scorpion King 3: Battle for Redemption, u režiji Roela Reinéa. Opet je reč o DTV filmu, a budžet iznosi 6 miliona dolara. Film je snimljen na lokacijama na Tajlandu, a neke od glavnih uloga igraju i poznati glumci Ron Perlman i Billy Zane. Scorpion King-a ovaj puta igra Victor Webster, a u filmu se još pojavljuju i kečer Dave Bautista i UFC borac Kevin ‘Kimbo Slice’ Ferguson.

NNT
Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2012
Reziser:Roel Reiné
Scenario:Brendan Cowles
Uloge:Victor Webster, Ron Perlman, Billy Zane
Uzrast:PG-13
Studio:Universal Pictures
Zemlja:Thailand
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila