•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Punisher (2004)

The Punisher je američki akcioni film snimljen 2004. godine u režiji Jonathana Hensleigha. Predstavlja ekranizaciju Marvelovih stripova o antiheroju Punisheru, odnosno nastavak istoimene franšize nakon neuspeha prethodne ekranizacije sa Dolphom Lundgrenom u glavnoj ulozi. U novoj verziji naslovni lik Franka Castlea tigra Thomas Jane, a radnja prati kako se od agenta FBI pretvorio u nemilosrdnog osvetnika koji ne birajući sredstva nastoji likvidirati gangsterskog bosa Howarda Sainta (čiji lik igra John Travolta), koji je naredio
likvidaciju njegove porodice.

The Punisher je imao solidan uspeh na bioskopskim blagajnama, ali je tek uspešna prodaja DVD-izdanja podstakla producente da pokrenu snimanje nastavka, koji je 2008. postao još jedan nastavak pod naslovom Punisher: War Zone nakon što je Thomas Jane napustio projekat.

The Punisher je predstavljao poslednji film u produkciji nezavisnog studija Artisan Entertainment, koga je 2003. otkupila kanadska kompanija Lionsgate.

Žanr:Akcija, Drama, Zlocin
Godina:2004
Reziser:Jonathan Hensleigh
Scenario:Jonathan Hensleigh, Michael France
Uloge:Thomas Jane, John Travolta i Samantha Mathis
Award:Jedna nagrada i 4 nominacije
Studio:Lions Gate Films, Marvel Enterprises, Valhalla Motion Pictures
Zemlja:United States
Jezik:English
Trajanje:124 min | 140 min (
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....