•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'The Outpost' će se prikazivati u 500 bioskopa u julu?

Dok neke države počinju delimično ponovo da otvaraju njihove ekonomije usred pandemije koronavirusa, Screen Media-in afganistanski ratni film The Outpost planira kratku bioskopsku seriju u oko 500 bioskopa od 2. jula.

Fathom Events, čiji su vlasnici AMC Entertainment Inc., Cinemark i Regal Cinemas, rekli su da će film Scott Eastwood-a i Orlando Bloom-a širom zemlјe distribuirati u celodnevnim prikazivanjima u bioskopima.

"Dok idemo ka vikendu Dana nezavisnosti, čast nam je da ponovo sarađujemo sa Screen Media, a ovo je prvi od mnogih prvoprijavlјenih filmova u našem kalendaru", izjavio je u izjavi izvršni direktor Fathom Events-a Ray Nutt. "Screen Media shvata vrednost i važnost bioskopskog iskustva koliko i mi, tako da se radujemo partnerstvu."

Film koji je režirao Rod Lurie, zasnovan na CNN-ov izveštaju Jake Tapper-a iz 2012. godine The Outpost: An Untold Story of American Valor, kronike sukoba američkih vojnika sa talibanskim snagama u Avganistanu u bitci kod Kamdeša 2009. godine.

Fathom Events objaviće The Outpost u bioskopima 2. jula, dan pre debija na zahtev. Glavni bioskopski lanci tek treba da otkriju planove za ponovno otvaranje i bezbednosne protokole za to, mada je nekoliko visoko profilnih filmova još uvek u kalendaru izdanja za jul.

Russell Crowe-ov triler Unhinged, iz Solstice Studios, trebao bi da stigne u bioskope 1. jula; Warner Bros.-ov Christopher Nolanov hit Tenet još uvek ima datum 17. jul; i Disney tek treba da pomeri njegovo izdanje 24. jula za njegovu Mulan. Mnogi drugi studijski filmovi iselili su se iz letnjeg perioda ili su uklonjeni iz kalendara za puštanje dok se pandemija razvija.

"Dan nezavisnosti je savršeno vreme da se zemlјa vrati u bioskope", rekao je Screen Media predsednik David Fannon, "i The Outpost ne bi mogao da bude bolјi film za njih da dođu i dožive ga velikom platnu."

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...