•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Numbers Station (2013)

Britanski špijunski akcijski krimi triler reditelja Kaspera Barfoeda o CIA operativcu Emersonu zaduženom za najstrože čuvane operacije koji dobija zadatak da čuva Katherine, operativku koja na tajnoj podzemnoj lokaciji CIA pod imenom “The Numbers Station” šalje šifrirane poruke agentima na terenu. Kada Emerson dobije naredbu da mora ubiti Katherine ali je ne sprovede, grupa naoružanih operativaca biva poslata na lokaciju da ih likvidira oboje.

Neki već ovaj film opisuju kao spoj naslova Safe House i Panic Room što svakako nije loša stvar jer su u pitanju prilično solidni naslovi. Glumačku ekipu predvode John Cusack i Malin Akerman, a pored njih tu je još par poznatih likova kao što su Liam Cunningham, Hannah Murray, Lucy Griffiths, Bryan Dick, Richard Brake i Joey Ansah.

Žanr:akcija, triler
Godina:2013
Reziser:Kasper Barfoed
Scenario:F. Scott Frazier
Uloge:Malin Akerman, John Cusack, Liam Cunningham
Uzrast:R
Studio: ContentFilm International
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu