•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Mule (2018) - uskoro

Dobitnik nagrade Oscar Clint Eastwood se prvi put nakon 2009. godine i filma "Gran Torino" nalazi na dve strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspiriran člankom Njujork Tajmsa.

Istvud je u ulozi Erla Stouna , čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa . Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Glumci: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
Režiser: Clint Eastwood

Podeli:



Preporucujemo