•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Last of Us (2023) - uskoro

Za sam početak 2023. Godine HBO nam je spremio dosta iznenađenja. Jedan od tih iznenađenja je i premijera serije “The Last of Us”. Verovatno je dosta vas čulo za PlayStation igricu iz 2013-e godine, “The Last of Us”. Ova igrica je bila pravo osveženje što se tiče nivoa i kvaliteta glume kao i propratnoj sceni u igricama do sada.

Ova HBO serija prikazuje i prati Joel-a, koga tumači Pedro Pascal takođe poznat po ulozi u kultnoj HBO seriji “Game of Thrones”. Joel prati i štiti tinejdžerku, Ellie, (koju tumači Bella Ramsey). Joel i Ellie se kreću kroz postapokaliptičnu teritoriju koja je nastanjena parazitskim, mutant ljudima, dok je glavni fokus priče odnos ovog filmskog para koji se bori sa opasnostima koji vrebaju na svakom ćošku. Scenarista i direktor ove igrice, Neil Druckmann, vodi ovaj projekat sa tvorcem “Černobilja”, Craig Mazin, koji je takođe veliki fan ove igrice, tako da imaju poseban interes i želju da ovo bude na visokom nivou. Ova HBO Tv serija je direktna adaptacija igrice koja će zaintrigirati svakog ljubitelja postapokaliptičnog sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...