•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Last Song (2010)

“The Last Song” je američki romantični film iz 2010. godine koji je nastao na osnovu istoimenog romana Nicholas-a Sparks-a. Reditelj filma je Julie Anne Robinson, a scenaristi Nicholas Sparks i Jeff Van Wie. GLumačku ekipu ovog ostvarenja predvode: Miley Cyrus, Liam Hemsworth i Greg Kinnear .

and follows a troubled teenager as she reconnects with her estranged father and falls in love during a summer in a quiet Southern United States beach town. The film is distributed by Touchstone Pictures.

Ronnie (Miley Cyrus) i njen mlađi brat Jonah imaju razvedene roditelje i žive sa majkom, sve dok jednog leta ne odu kod svog oca (Greg Kinnear) u gradić na obali. Ronnie prezire svog oca i nenamerava da se sprijatelji sa njim, ali ni da razgovara sa njim tokom leta. Ali, kada upozna lepog momka i zaljubi se u njega, Ronnie ponovo otkriva svoju ljubav prema muzici, a to je nešto što deli sa svojim ocem. Ponovno vraćanje muzici znači i oživljavanje povezanosti sa ocem, a upravo je to najvažnija veza koju će ona imati.

Ovo je odličan film koji zaista vredi pogledati.

Žanr:drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Julie Anne Robinson
Scenario:Nicholas Sparks, Jeff Van Wie
Uloge:Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear
Uzrast:PG
Award:3 osvojene, 8 nominacija
Studio:Touchstone Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...