•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Land Before Time (1988)

Dugovečni animirani serijal Zemlja daleke prošlosti stigao je već do svog trinaestog nastavka.

Započet 1988. kada je snimljen prvi deo koji je u režiji Dona Blutha (Svi psi idu u raj, Titan A.E.) postigao uspeh u bioskopima, serijal je tokom godina svoje praistorijske junake na čelu sa mladim dinosaurusom Malom Šapom vodio u različite pustolovine.

Radnja crtića se vrti oko avantura i dogodovština grupe dinosaurusa, posebno Male Šape, kako nosi ime glavni lik malog "dugovratog".

Crtić je vrlo zanimljiv deci i svaki put je ponovno zanimljiv ne samo klincima već i starijima. Dobra sinhronizacija kao i animacija svakog će prikovati za mali ekran kod ovih dela, što znači preporuka za sve najmlađe ali i za nas malo starije.

NNT
Žanr:Animacija, Avantura
Godina:1988
Reziser:Don Bluth
Scenario:Stu Krieger, Judy Freudberg
Uloge:Pat Hingle, Gabriel Damon i Judith Barsi
Award:2 nominacije
Studio:Universal Pictures, Sullivan Bluth Studios
Zemlja:United States
Jezik:English
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...