•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Hummingbird Project (2019) - uskoro

U ovoj modernoj epohi reditelj Kim Nguyen otkriva krajnje granice našeg sve digitalnijeg sveta.

Rođaci iz Njujorka Vinsent (Jesse Eisenberg) i Anton (Alexander Skarsgård) su igrači u visoko rizičnoj igri u kojoj se pobeda meri u milisekundama. A koji je njihov san? Da izgrade optički kabl između Kanzasa i Nju Džerzija koji bi ih učinio milionerima. Ali ništa nije jednostavno za ovaj čudan par. Anton je mozak operacije, Vinsent je prevarant i zajedno guraju jedan drugog, kao i sve druge do prijelomne tačke s njihovom besmislenom avanturom. Neko ko im stalno staje na put je njihova bivša šefica Eva Tores (Salma Hayek), moćna i manipulativna koja se neće zaustaviti ni pred čim.

Glumci: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
Režiser: Kim Nguyen

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...