•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Grinch (2018)

Sreli ste ga u knjizi, videli ste ga na ekranu; u mjuziklima i Seussical i Jim Carrey-jevom strašnom zelenom. Da li bi srce bilo tri veličine manje kada bi rekli da nam uopšte ne treba još jedan Grinch? (Možda, mada nije ni skoro dosadan kao pregled sve ritmičnog filma.

Najnovija animirana iteracija najpoznatijeg božićnog neprijatelјa možda neće biti strogo neophodna, ali je ipak prilično zabavna - i prepravlјena dovolјno da se oseti sveže. Narator je Pharrell Williams; velika reboot tema pesme je od Tyler, Tvorac; Benedikt Cumberbatch, hrabro izbacujući sve britansko, je glas našeg zlovoljnog živopisnog antiheroja. Još uvek liči na lјutitog stogodišnjaka koji je progutao guavu, i još uvek mrzi praznike toplinom hilјadu zimskih sunca. Ali nije teško pronaći mekano srce ispod onoga da je on zločesti prevarant.

Cumbergrinch živi sam iznad svetlucajućeg sela Vhoville sa samo lojalnim, skuckajućim Maxo-m - koji je nekako i kućni lјubimac i batler - za kompaniju. I kako on mrzi srećnog Whos-a: slatkog dečaka koji pravi Sneška Belića; veseli komšija (Kenan Thompson) koji pričvršćuje svetla; odskačuća sa konjskim repom Cindi-Lou (Cameron Seely), koja samo želi da uhvati Deda Mraza u činu, tako da ona može da zatraži od njega da pomogne njenoj prezaposlenoj majci (Rashida Jones). Tako je on započeo plan da se predstavi kao veliki čovek uz pomoć Max-a, crvenog odela i morbidno gojaznog irvasa.



Illumination, studio koji stoji iza naslova The Secret Life of Pets i Despicable Me, čini se da je sve izgleda bogato dimenzionalno i mudro ne gura priču preko 90-minutne oznake. Deca bi i dalјe mogla da gledaju biserni original iz 1966. godine, iako će njihovi procvetali mali korteksi verovatno reagovati na sjajnu novost ovde - i biti novo opčinjeni pričom skoro starom koliko i televizija u boji, ali je i dalјe tako sveža.

Žanr:animacija, komedija, porodični
Godina:2018
Reziser:Yarrow Cheney, Scott Mosier
Scenario:Michael LeSieur, Tommy Swerdlow
Uloge:Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones
Uzrast:PG
Award:5 nominacija
Box office:270M USD
Studio:Universal Pictures, Illumination Entertainment, Perfect World Pictures (Beijing)
Zemlja:United States
Website:www.grinchmovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo