•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Education of Fairies (La educación de las hadas) (2006)

Izumitelj igračaka, pronašao je ženu svojih snova, Ingrid, i sa njom dobio Raula, sina za kojim je uvek žudeo. Ona je iz Belgije i bavi se istraživanjem migracije šumskih ptica kroz Kataloniju. Njen bivši muž bio je kapetan francuske aeroflote koji je poginuo u Bosni.

Raul ima osam godina i veoma je maštovit. Ljubav u porodici je skoro savršena, sve dok Ingrid iznenada ne odluči da je gotovo i da odlazi. Nikolas je očajan, a Ingrid nepopustljiva i brani mu da spava u njihovoj spavaćoj sobi. Da li ima ljubavnika? U najgorem očaju, Nikolas je spreman čak i da je sa nekim deli. Ingrid misli da je to suluda ideja.

Pojavljuje se Sezar, mlada Iračanka i studentkinja francuskog, sa snom da studira na Sorboni, ako bude imala dovoljno sreće da sakupi novac za školarinu. Nikolas ju je primetio. U međuvremenu, Sezar progoni njen šef koji želi avanturu kao i sa ostalim mladim radnicama. Ali progone je i prijatelji njenog dečka, koji žele da se uvere u to da mu je verna, dok je on u zatvoru zbog prodaje hašiša.

Raul je zbunjen i strašno tužan zbog okolnosti u porodici. Njegov saveznik postaje Luisa, stara služavka koja brine o trećoj generaciji u Nikolasovoj velikoj porodičnoj kući i postaje hroničar nepredvidivih događaja. Tada Raul beži u svet mašte.

Šta ako se Sezar pretvori u vilu i završi čitavu konfuziju i haos? Raul je siguran da može da je obuči da to izvede i ispuni njegove tri želje. Želi da bude visok 120 cm, da se njegovi roditelji konačno razvedu da bi se ponovo zaljubili jedno u drugo, i želi da Nikolas, pošto se pomiri sa Ingrid, pronađe ženu koja ga voli. On se, zapravo, nada da će to biti Sezar, ako ona to želi, jer je za očeve bolje da imaju dve žene umesto samo jedne.

Ako vam se sviđaju priče o odnosima među ljudima, uživaćete u ovom filmu. Lepa priča, izvrsni glumci, fenomenalni predeli gde se radnja dešava čije jednu čarobnu okolinu za ovaj odličan film.

Žanr:drama
Godina:2006
Reziser:José Luis Cuerda
Scenario:José Luis Cuerda
Uloge:Ricardo Darín, Irène Jacob, Bebe
Award:1 osvojena
Studio: Finales Felices
Zemlja:Argentina
Jezik:Španski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...