•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Devil's Double (2011)

Strašna priča o domu Saddama Husseina kroz oči čoveka koji je bio primoran da bude dvojnik Husseinovog sadističkog sina. Bagdad, igralište za bogate i sramotne, gde se sve može kupiti - ali sve ima i svoju cenu. Ovo je i dom Udaya Husseina koji, sa svojim izopačenim potrebama za razvrat i nemoral, sebi priušti sve što ga uzbuđuje. Kada vojni poručnik Latif Yahia bude pozvan u Saddamovu palatu, suočen je sa nemogućim zahtevom - da bude Udayov dvojnik ili da mu se porodica osudi na smrt. U svetu uronjenom u prevaru i korupciju, znati kome da veruješ postaje pitanje života ili smrti za Latifa, dok se bori da pobegne od takvog života.

Režija ovog kontraverznog filma poverena je Lee-u Tamahori-ju (“Next”, “xXx: State of the Union”, “Die Another Day”, “Along Came a Spider”…) koji ima iskustva u snimanju hollywoodskih filmova. Scenario je rađen prema sećanjima glavnog junaka Latif-a Yahia-a a za film je sve to uobličio Michael Thomas. Glavne ulogu Uday-a Hussein-a tj. Latif-a Yahia igra Dominic Cooper (“Captain America: The First Avenger”, “Mamma Mia!”, “Tamara Drewe”, “The Duchess”, “The Escapist”…), a ostale glavne uloge su poverene Ludivine Sagnier, Raad Rawi i Philip Quast u ulozi Sadama Huseina.

Bitno je pomenuti da je budžet ovog filma bio preko 19 miliona dolara, ali da nije do sada povratio ni deseti deo uloženog novca.

NNT
Žanr:akcija, biografski, drama
Godina:2011
Reziser:Lee Tamahori
Scenario:Michael Thomas, Latif Yahia
Uloge:Dominic Cooper, Ludivine Sagnier, Raad Rawi, Philip Quast, Mimoun Oaïssa, Khalid Laith
Uzrast:R
Box office:1
Studio:Corsan
Zemlja:Holandija
Website:www.facebook.com/TheDevilsDouble
Jezik:Engleski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....