•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Deceivers (1988)

The Deceivers je avantura, drama, triler iz 1988. godine rađena prema noveli John Mastersa. Glavna uloga u filmu dodeljena je Pierce Brosnanu.

Priča prati Vilijama Sevidža, britanskog agenta kompanije “Ist Indija” koji je poslat sa ženom u Indiju početkom 19. veka. Iako Sevidž ima vrlo progresivne stavove da su Indijci takođe ljudi i da se prema njima treba ophoditi sa poštovanjem, on je i dalje pravi podanik britanskog kraljevstva i ponaša se u skladu sa tim.

Jedne noći, kada vidi grupu podivljalih muškaraca kako opljačkaju i ubiju bespomoćnu ženu, on želi da sazna šta se desilo. Saznavši da su ubice članovi bizarne sekte po imenu “Tagis”, Sevidž je odlučan da uradi nešto u vezi sa njima i uspeva da uđe u grupu tako što se preruši u jednog od njihovih pristalica. Međutim, što više Sevidž pokušava da zadobije njihovo poverenje, sve više mora da se ponaša kao jedan od njih i počinje da vodi dvostruki život ispunjen tajnama i ubistvima.

Žanr:avantura, drama, triler
Godina:1988
Reziser:Nicholas Meyer
Scenario: John Masters
Uloge: Pierce Brosnan, Shashi Kapoor, Saeed Jaffrey
Uzrast:PG-13
Studio: Merchant Ivory Productions
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...