•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Cell (2000)

Psihoterapeutkinja Ketrin Din (Dženifer Lopez) praktikuje novi metod lečenja, koji joj omogućava da “uđe” u mozak svojih pacijenta. Saznavši za njene sposobnosti obratiće joj se za pomoć FBI agent. On će joj objasniti da je uhvaćen serijski ubica Karl Starger (Vinsent D'Onofrio), koji kidnapuje žene i potom ih zaključava u tajnu prostoriju gde one vremenom umiru. Problem je što je ubica u komi iz koje se neće probuditi, tako da više ne mogu da otkrije gde je smestio poslednju žrtvu, kojoj su odbrojani sati. Ketrin Din započinje trku sa vremenom u nadi da će prodreti u Karlov prljavi mozak i izvući neophodne podatke. Ali, Stargerova poremećena ličnost postaće pretnja i za nju samu.

Žanr:naučna fantastika, triler
Godina:2000
Reziser:Tarsem Singh
Scenario: Mark Protosevich
Uloge:Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Vincent D'Onofrio
Uzrast:NC-17
Award:4 osvojene
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...