•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Book of Eli (2010)

Po bespuću Amerike, opustošene nakon nuklerarnog rata, Eli (Denzel Washington) luta već trideset godina noseći sa sobom knjigu, koju čuva vlastitim životom. Preživljava loveći životinje te sakupljajući hranu i stvari ostavljene po napuštenim kućama koje će kasnije razmeniti po okolnim selima za vodu i potrepštine nužne za preživljavanje. Kada Eli stigne u gradić koji vodi moćni gangster Carnagie (Gary Oldman), Eli se sukobi sa njegovim ljudima koji nisu dorasli njegovim borilačkim sposobnostima.

Carnegie je impresioniran Elijem i traži od njega da se priključi njegovoj bandi i zatraži od ljubavnice Claudije (Jennifer Beals) da pošalje svoju kćer Eliju. Carnagie želi Elija još više kad sazna da on poseduje poslednji primerak knjige koje se po svaku cenu želi dočepati.

Postapokaliptična priča i dobra glumačka ekipa su preporuka ovom filmu da ga pogledate, a verujemo da će vam se dopasti.

NNT
Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:2010
Reziser:The Hughes Brothers
Scenario:Gary Whitta
Uloge:Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson
Uzrast:R
Award:Dve nagrade i 10 nominacija
Box office:94.8M USD
Studio:Alcon Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.lelivredeli.fr
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...