•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Blind Side (2009)

“The Blind Side” je američka polu-biografska drama iz 2009. godine. Scenario i režiju John Lee Hancock, a film je zasnovan na knjizi iz 2006. godine “The Blind Side: Evolution of a Game” autora Michael-a Lewis-a.

Film je zasnovan na istinitoj priči Leigh Anne i Sean-a Tuohy-ja koji udomljavaju beskućnika tinejdžera afro-američkog porekla Michael-a "Big Mike"-a Oher-a. Michael ne zna ko je njegov otac, a njegova majka je narkomanka. Michael ima malo obrazovanja, ali kada Leigh Anne preuzme brigu o njemu, što je u njenoj prirodi, ona se trudi da mladić uspe na svaki mogući način. Kada Mike pokaze interesovanje za fudbal, ona čini sve što je u njenoj mogućnosti da mu pomogne, čak i daje nekoliko ideja treneru kako da iskoristi Michael-ove veštine na najbolji način. Michael ne dobija samo topao dom, već mu unajmljuju i mentora da mu pomogne da poboljša uspeh u školi, kako bi se kvalifikovao za atletsku stipendiju. Michael Oher je bio prvi pik Baltimore Ravens-a 2009. godine na NFL draft-u.

Ovo je odličan film koji morate pogledati.

Žanr:biografski, drama, sportski
Godina:2009
Reziser:John Lee Hancock
Scenario:John Lee Hancock, Michael Lewis
Uloge:Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw
Uzrast:PG-13
Award:Oskar
Zemlja:United States
Website:www.theblindsidemovie.com/dvd/index.html
Jezik:engleski
Trajanje:129 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu