•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantinov film zaradio 41 milion prvog vikenda

Ljubavno pismo Kventina Tarantina filmskoj industriji 1969. godine - ostvarenje "Bilo jednom...u Holivudu", oborilo je rekord po zaradi prvog vikenda prikazivanja na blagajnama bioskopa u Americi.

Sa zaradom od 41 milion dolara, "Bilo jednom...u Holivudu" prevazišao je Tarantinov epski film "Prokletnici" (Inglorious Bastards) iz 2009. godine.

Uspehu filma doprinela je neverovatna glumačka ekipa koju je Tarantino okupio - Bred Pit, Leonardo Dikaprio, Margo Robi.

Radnja filma "Bilo jednom...u Holivudu" vraća gledaoce u šesdesete godine prošlog veka i prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, 1969. godine u Los Anđelesu i to je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda.

Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Uz Dikaprija, Pita i Robi u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oskar Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, Kurt Rasel, Dakota Fening, Dejmijan Luis i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...