•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tajne vinove loze - nova serija sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem

Nova igrana TV serija “Tajne vinove loze” sa bračnim parom Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem u glavnim ulogama, stiže 18. januara na male ekrane.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je poznata književnica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović, u dramaturškom timu su Ivan Mitrović i Marko Popović, a režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić, koji je ujedno i izvršni producent serije. Autor muzike je poznati kompozitor Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.Narativ ove melodramske serije prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku trojice sinova iz Negotinske krajine.

– Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza i udaraca, a njihovi životi postaju duboko povezani, i time porodična saga pruža poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka krije razne tajne, ali i Vera živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka Anja završila je etnologiju u Parizu i vraća se u rodni kraj sa namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Ipak, Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom uzgajanju vina u tim krajevima – poručuju autori.

Kako ističe Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije, projekat predstavlja porodičnu dramu namenjenu širokom auditorijumu, kao srpska saga o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije.

– To je priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevni život. Predivno je bilo raditi sa izuzetnom ekipom od preko 120 glumaca, sjajnu muziku je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović, dok naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Zaista se nadam da će gledalište uživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili – zaključio je producent serije.

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine.

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica, Sena Đorović, Aleksandar Srećković Kubura, Luka Grbić, Branislav Jerković i drugiSerija “Tajna vinove loze” emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar TV, kablovski kanal kompanije Telekom Srbija, koja je i koproducent sa kompanijom Metro productions. Od 23. januara će se prikazivati i na Prvom programu Radio Televizije Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila