•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TREĆI NASTAVAK KINGSMAN FRANŠIZE U BIOSKOPIMA OD 17. SEPTEMBRA

"Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni" - ovim rečima u najnovijem trejleru za film "The King's Man: Početak" glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napet nastavak voljene franšize Kingsmen, čiji je bioskopski početak predviđen za 17. sepetmbra!

Najnoviji trejler za film prikazuje celu glumačku ekipu koju čine: Rejf Fajns, Džema Arterton, Haris Dikinson, kao i kadar sa našom glumicom Brankom Katić (1:22), kojoj je pripala uloga Aleksandre Nikolajevne, poslednje Ruske carice.

Nastala na osnovu adaptacije stripa Marka Milera i Dejva Gibinsa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona (Matthew Vaughn) u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti?!

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zaslužna je i za uspehe prva dva dela franšize, filmove "Kingsman: Tajna služba" (2015.) i "Kingsman: Zlatni krug" (2017.).

Podeli:



Preporucujemo