•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TARAMOUNT FILM - NAJAVE ZA DECEMBAR I JANUAR

KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA (THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS)

U bioskopima od 06. decembra 2018.

Režija: Lasse Hallström, Joe Johnston

Uloge: Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen

Žanr: Avantura, fantazija

Studio: Disney

Trajanje: 99 minuta

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regenta, koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

SMRTONOSNE MAŠINE (MORTAL ENGINES)

U bioskopima od 06. decembra 2018.

Režija: Christian Rivers

Scenario: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson

Uloge: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide i Stephen Lang

Žanr: epska 3D avantura

Zasnovano na knjizi: Philip Reeve

Studio: Universal Pictures

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvorti (Robert Šian), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo (Hera Hilmar). Dve suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promeni budućnost.

BAMBLBI (BUMBLEBEE)

U bioskopima od 20. decembra 2018.

Režija: Travis Knight

Uloge: Hailee Steinfeld, Martin Short, Pamela Adlon, John Cena

Scenario: Christina Hodson

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika

Studio: Paramount Pictures

Tokom bekstva, godine 1987. BAMBLBI pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.

RALF RASTURA INTERNET – RAZBIJAČ RALF 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET – WRECK IT RALPH 2)

Pretpremijerno u odabranim bioskopima od 29. decembra 2018.

Na redovnim repertoarima od 3. januara 2019.

Sinhronizovano i titlovano, 2D, 3D I 4D

Režija: Phil Johnston, Rich Moore / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Petrović

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain...

Scenario: Phil Johnston, Rich Moore

Žanr: Animirana avantura

Studio: Disney

Trajanje: 112 minuta

U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Virtuelne vođe su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, okoreli vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, da se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.

MARIJA STJUART KRALJICA ŠKOTSKE (MARY QUEEN OF SCOTS)

U bioskopima od 10. januara 2019.

Režija: Josie Rourke

Uloge: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle, David Tennant, Guy Pearce

Scenario: Beau Willimon

Žanr: biografija, istorijska drama

Studio: Universal Pictures

Trajanje: 125 minuta

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.

GLAS (GLASS)

U bioskopima od 17. januara 2019.

Režija: M. Night Shyamalan

Uloge: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Sarah Paulson

Scenario: M. Night Shyamalan

Žanr: Triler, SciFi, misterija

Studio: Disney

M. Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dela, filma NESALOMIV iz 2000. godine i filma PODELJEN iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler – GLAS.

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

POVRATAK MERI POPINS (MARRY POPPINS RETURNS)

U bioskopima od 24. januara 2019.

Režija: Rob Marshall

Uloge: Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Julie Walters, Emily Mortimer, Dick Van Dyke

Scenario: David Magee

Zasnovano na knjizi P.L. Travers

Žanr: fantazija, mjuzikl, porodični film

Studio: Disney

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...