•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stalone je superheroj stare škole u akcionom filmu Samaritan

Jedna od najpoznatijih akcionih zvezda svih vremena, Sylvester Stallone, sprema se da igra punopravnog superheroja u predstojećem hit filmu Samaritan. Julius Avery, reditelj filma, obećao je da će film naterati Stallone-a da izvede vrstu akcionih scena koje je nekada izvodio u doba njegovog procvata.

"Zapravo nismo imali superheroja. Imali smo samo akcijske heroje. A Sly je bio najbliži superheroju. Pa da ga stavimo u film o superherojima? To se oseća sveže i cool i nešto što će uzdrmati lјude. Ovo je film velikog događaja - vidimo kako naši junaci rasturaju. Videćemo Sly-a kako radi stvari koje već dugo nije i to na zaista inventivan način. Ima 73 godine! Ja sam zapanjen koliko zapravo radi. Kažem vam, većina momaka u dvadesetim ne bi mogla da radi ono što Sly radi u ovom filmu".

Fotografija iz Samaritan-a prikazuje Sylvester Stallone-a kako nosi grubu belu bradu, jer izgleda da spašava mladog dečaka od automobilske nesreće odgurujući automobil od njega. Scena ukazuje na to da Stallone-ov lik poseduje super snagu, jer lako podiže automobil jednom rukom. Ovo je u skladu sa objavlјenim sinopsisom filma u kojem se navodi da „mladi dečak saznaje da pored njega živi superheroj koga glumi Stallon-e, koji je nestao pre 20 godina“.

Kao što primećuje Avery, pre nego što su superherojski kinematografski univerzumi postali sveprisutni, publika je imala momke poput Stallone-a, Arnold Schwarzenneger-a i Jackie Chan-a koji su glumili likove sa natprirodnom sposobnošću da rasturaju protivnike. Likovi poput Rocky-a i Rambo-a bliski su superherojima koliko god je to moguće, a da ih ne stavlјate u pelerine i hulahopke.

Čak i pored tih likova, Stallone-u nisu strani filmovi rađeni po stripovima. Rano je u karijeri bio u igri da igra Superman-a. Iako se ta uloga nije ostvarila, Stallone je stavio njegov pečat na lik sudije Dred-a u istoimenom filmu iz 1995. Nedavno je glumac imao malu ulogu u Guardians of the Galaxy franšizi kao šef Ravager Starhawk, nagoveštavajući da će se uloga proširiti u budućim filmovima.

Od dosadašnjeg izgleda filma, Samaritan će kombinovati mitove o superherojima sa vrstom akcije i emocionalne drame zbog kojih je Stallone postao zvezda rano u karijeri. Za lјubitelјe akcijskih filmova stare škole biće dobrodošla prilika da ponovo vide glumca kako na nogama rastura sve vrste protivnika.

Režiju Samaritan-a potpisuje Julius Avery prema scenariju Bragi F. Schut-a. Sylvester Stallone će u filmu biti i producent i glumac, zajedno sa glumcima Javon Walton-om, Martin Starr-om, Pilou Asbӕk-om, Dascha Polanco i Moises Arias-om. Samaritan je zakazan za objavljivanje 4. juna u Velikoj Britaniji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila