•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone se pridružuje ekipi filma ’The Suicide Squad’

James Gunn objavio je da je Silvester Stallone dobio misterioznu ulogu za predstojeći DC film ’The Suicide Squad’. Objavom na Instagram-u, Gunn je objavio njegovu fotografiju zajedno sa Stallone-om, otkrivajući njegovim pratiocima da će se u filmu pojaviti čuvena zvezda Rocky i Rambo

„Uvek volim da radim sa mojim prijatelјem @officialslystallone i naš današnji rad na #TheSuicideSquad nije bio izuzetak“, piše James Gunn u naslovu. „Uprkos tome što je Sly kultna filmska zvezda, većina lјudi još uvek nema predstavu kakav je neverovatan glumac ovaj momak.“

U sopstvenoj objavi na Instagram-u, Sylvester Stallone se takođe osvrnuo na njegov kasting porukom podrške Gunn-u. "Rad sa ovim neverovatnim reditelјem na ovom zapanjujućem projektu učinio je ovu godinu neverovatnom. Ja sam vrlo srećan čovek što sam okružen takvim talentom!" rekao je Stallone.

The Suicide Squad više je reboot nego nastavak filma David Ayer-a iz 2016. godine, ali ima nekih povratničkih likova. Znamo da će se vratiti Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller) i Joel Kinnaman (Rick Flagg). U međuvremenu, novi dodaci za glumačku ekipu uklјučuju Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker), Peter Capaldi (The Thinker), David Dastmalchian (Polka-Dot Man) i Michael Rooker (Savant).

Za sada još nema reči o tome koji lik bi Stallone mogao da glumi u filmu. Postoje "špekulacije" da bi on mogao da bude glas King Shark-a, hibridnog super-zlikovca ajkule i čoveka koga glumi Stiv Ejdž. Čini se da je to moguće jer Agee takođe igra ulogu upravnika kaznenog zavoda Belle Reve John Economos-a. Naravno, ako je Stallone-ova uloga u ’The Suicide Squad’ glasovna, fanovi će to sigurno znati kad je čuju čim lik progovori na ekranu.

Ovo nije prvi put da Gunn i Stallone rade zajedno. U ’Guardians of the Galaxy Vol. 2’, Stallone se pojavio kao Stakar Ogord, Ravager upleten u sukob sa Yondu-om (Michael Rooker). U to vreme, Gunn je takođe naglasio važnost ove uloge u Marvel Cinematic Universe, napominjući da je njihov plan „da vide više Stallone-a“ u budućim MCU filmovima. Još uvek nije jasno da li će se Stakar vratiti u ’Guardians of the Galaxy Vol. 3’, ali saznaćemo dovolјno brzo, jer će Gann započeti rad na predviđenom nastavku nakon što završi sa The Suicide Squad-om.

U međuvremenu, obožavaoci Stallone-a takođe su videli da legendarni glumac ponovo posećuje neke od njegovih najpoznatijih uloga poslednjih godina. Ponovio je ulogu Rocky Balboe u filmu Creed II 2018. godine i izrazio je određeno interesovanje za snimanje još jednog filma Rocky. Prošle godine je glumio John Rambo-a u akcionom trileru Rambo: Last Blood i pojavio se u trećem nastavku Escape Plan serijala. Stallone će takođe glumiti u Samaritan-u sledeće godine, filmu o bivšem superheroju za koga se veruje da mu nedostaje, a kojeg je otkrio mladić. Samaritan dolazi u bioskope 4. juna 2021, a The Suicide Squad 6. avgusta 2021.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...