•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone nakon laži o njegovoj smrti: Ignorišite gluposti, još udaram

Nakon što se na internetu pojavila vest da je američki glumac Sylvester Stalone mrtav on se našalio sa svojim fanovima na društvenim mrežama gde je izjavio kako je odličan osećaj vratiti se iz mrtvih.

Popularni Rocky je na Instagramu objavio video na kojem se šali i druži sa svojim kćerkama Sophijom (21) i Sistine (19) i na taj način dokazao da je još živ.

Ranije je glumac govorio svojim fanovima da ignorišu gluposti koje neki pišu o njegovoj smrti te im je tom prilikom rekao i to kako je živ i da se dobro oseća.

Ovo nije prvi put da Stalone mora da demantuje lažne vesti o njegovoj smrti. U septembru 2016. godine korisnici su na Facebooku objavili kako su pročitali vest o tome da je glumac mrtav pronađen u njegovoj kući u Los Angelesu.

Kasnije je utvrđeno da je reč o lažnoj informaciji, nakon što je otkriveno da je izvor informacija bila internet stranica koja piše tračeve i izmišlja vesti o poznatim ličnostima.

Taj isti trač se sada pojavio i na društvenim mrežama godinu i po kasnije.

Nakon što se pre nekoliko dana proširila vest da je Stalone umro od raka prostate, društvene mreže su bile preplavljene porukama saučešća, tuge i razočarenja.

Neki od korisnika Twittera su se zapitali da li je stvarno moguće da je Rocky umro te je jedan napisao "Da li je Sylvester Stalone mrtav ili Facebook ponovo laže?", a drugi korisnik, nakon što je glumac demantovao vest, je napisao "O Bože, zaista sam pomislio da je Sylvester Stalone mrtav. Mrzim Internet".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...