•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone kaže da bi Rambo 6 mogao da se dogodi

Ikona akcionih filmova Sylvester Stallone vratio je Rambo-a na veliko filmsko platno prošle godine sa naizgled odlučno naslovlјenim Rambo: Last Blood. Iako su mnogi pretpostavili (delimično zahvalјujući Stalone-u koji je rekao da bi to bilo tako) da će Rambo: Last Blood po njegovom naslovu i biti poslednji nastavak za izmučenog veterana, ali Stallone je sada izneo na društvenim medijima da možda ipak to nije slučaj. Mogli bi smo da vidimo John-a Rambo-a kako se vraća u Rambo 6, ako imamo sreće.

Proširena verzija Rambo: Last Blood, koja je objavlјena na Amazon Prime Video u maju, ove nedelјe je hit na Apple TV-u. U promotivnoj izjavi, Stallone je napravio iznenadnu najavu da, uprkos marketingu za Last Blood koji je promovisao poslednju Rambovu avanturu, publika možda nije videla poslednjeg John Rambo-a.

"VIDITE PRAVO PUTOVANJE -" NE ISKLJUČUJTE GA TEK TAKO !!!! "UČINITE TO #1 OVOG VIKENDA! (Mogao bi da se vrati). Puno poštovanja, Sly".

Čini se da je Sylvester Stallone mnogo više zalјublјen u produženu verziju Rambo: Last Blood, nazivajući ga "stvarnim putovanjem", i možda čeka da se vidi koliko je uspešno objavlјivanje ove alternativne verzije filma pre nego što zvanično najavi bilo kakav povratak za lik. Kritički, Stallone-ov povratak kao Rambo je doživeo mnogo manji uspeh od povratka još jednog njegovog kinematografskog ikoničkog heroja Rocky Balboa, koji, naravno, nije samo vraćen da ispuni njegovu sopstvenu franšizu, već je čak uspeo da se pobednički odleti u kritički priznati Creed u glavnoj ulozi Michael B Jordan.

U međuvremenu Rambo: Last Blood je bio suočen sa zastrašujuće negativnim kritikama po objavljivanju, sa kritikama usmerenim prema scenariju, grafičkom nasilјu i optužbama za rasistički i ksenofobični stav prema Meksiku. Film je prikupio preko 91 miliona dolara širom sveta u poređenju sa produkcijskim budžetom od 50 miliona dolara, a troškovi štampe i reklamiranja su oko 30 miliona dolara, što je, iako ne baš neuspeh, kako je tada bio zvat, svakako razočaravajući povratak za Stallone/Rambo ekipu.

Imajući u vidu i kritična i finansijska razočarenja, nije nikakvo iznenađenje da Stallone razmatra da vrati lik poslednji put kako bi Rambo-u dao oproštajni srebrni ekran koji on tako bogato zaslužuje.

Dolazeći nakon više od decenije nakon poslednjeg dela i skoro četiri decenije nakon što je prolio prvu krv, Rambo: Last Blood otkriva da se Sylvester Stallone vraća kao jedan od najvećih akcionih junaka svih vremena, John Rambo. Sada živi u Arizoni, na ranču konja njegovog pokojnog oca, Rambo-ov miran život je prekinut kada Gabriela, unuka njegove prijatelјice, nestane u Meksiku. On odlučuje da je oslobodi iz kandži lokalnog kartela, započinjući ciklus osvete.

Režija Adriana Grunberga sa scenarijem koji su napisali ko-scenaristi Matthew Cirulnick i Sylvester Stallone, Rambo: Last Blood je peti nastavak u franšizi Rambo. U filmu se još pojavljuju i Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim, Joaquin Cosio i Oscar Jaenada.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...