•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Surfer, Dude (2008)

Ova ležerna komedija u kojoj glavnu ulogu imaju životni užici, morsko plavetnilo i lepi mladi ljudi, na čelu s mišićavim i preplanulim glavnim likom, ujedno je satira televizije koja živi zavirujući u tuđe živote koja je hrana gledaoca.

Steve Addington (M. McConaughey) misli da je život savršen kad na plažama Malibua ima talasa. Devojke obleću oko njega, a mlađi surferi gledaju na njega kao idola. Njegov "menadžer" i najbolji prijatelj Jack (W. Harrelson) podjednako je nemaran prema životnim činjenicama, s tim da u njegovom slučaju te činjenice podrazumijevaju i ženu i dete, koji nemaju od čega da žive. Kad Jack sklopi ugovor s mogulom Eddiejem Zarnom (J. Nordling), Zarno od Stevea traži da glumi surfovanje u videomontaži, sedeći u studiju, ali Steve to s prezirom odbija, iako nema ništa protiv kamere koja ga prati u njegovim uobičajenim aktivnostima, najviše zato što je novinarka lepa i ozbiljna Danni Martin (A. Gilmore). Međutim, novaca je sve manje, a pravih talasa danima nema, pa Zarno postaje jedini izlaz...

Film je nastao u produkciji McConaugheyeve producentske kuće, a glavni lik u sličnoj je situaciji kao jedan mnogo poznatiji McConaugheyev filmski lik, Ed, u velikom hitu Ed TV.

Žanr:komedija
Godina:2008
Reziser:S.R. Bindler
Scenario:S.R. Bindler, Mark Gustawes
Uloge:Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Willie Nelson
Uzrast:R
Studio:Berk/Lane Entertainment, J.K. Livin Productions, Winchester Capital Partners
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu