•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suprug Salme Hajek daje 100 miliona evra za obnovu Notr Dama

Francuski milijarder Fransoa-Anri Pino saopštio je da će njegova porodica dati 100 miliona evra pomoći za popravku katedrale Notr Dam, koja je opustošena u požaru.

"Moj otac i ja smo odlučili da izdvojimo 100 miliona evra i učestvujemo u rekonstrukciji Notr-Dama", saopštio je Pino, suprug holivudske glumice Salme Hajek.

Pino je čelni čovek kompanije Kering, koja je vlasnik poznatih brendova kao što su Guči i Sen Loran i predsednik kompanije koja poseduje poznatu aukcijsku kuću Kristis.

Njegova supruga je na svom nalogu na Instagramu navela da je kao i mnogi drugi duboko šokirana i tužna što može da vidi kao se lepota Notr Dama pretvara u dim.

"Volim te, Pariz", poručila je Hajek.

Podeli:



Preporucujemo