•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suicide Squad 2 Spinoff ne potvrđuje da li Peacemaker živi ili umire

’The Suicide Squad’ režiser James Gunn kaže da novi spin-off usredsređen na John Cena-inog Peacemaker-a ali ne potvrđuje da li živi ili umire u filmu. Gunn-ov pristup timu DC anti heroja predstaviće nekoliko novih likova, a takođe će sadržati i neke iz Suicide Squad-a iz 2016. godine. Mesecima je Gunn držao spisak novog Task Force-a X, ali ga je konačno predstavio u avgustu na DC FanDome. U ’The Suicide Squad’ naći će se nekoliko manje poznatih likova iz DC-a, od Bloodsport-a (Idris Elba) do Polka Dot Man-a (David Dastmalchian). Rvač koji je postao glumac Cena igraće Peacemaker-a, čoveka koji je toliko rešen da postigne mir, ubiće da bi ga dobio.

Peacemaker je izabran da bude jedan od The Suicide Squad-ovih MVP-s, kao vest u sredu da će dobiti HBO Max spin-off show. Cena i Gunn će sarađivati na projektu, koji je već dobio narudžbu direktno za seriju i započinje proizvodnju početkom 2021. Do sada se detalјi zapleta čuvaju u tajnosti, ali prvobitna najava koju deli Peacemaker istražiće poreklo lika. To je navelo neke fanove da se pitaju kada će se tačno serija prikazati, budući da je Gunn već teasovao da The Suicide Squad ima veliki broj tela.

Gunn se obratio pitanju vremenske linije na društvenim mrežama nakon objave i rekao da će proći neko vreme dok fanovi ne dobiju ideju kada će se Peacemaker pojaviti. „Zadržavamo objavlјivanje vremenske linije TVserije #Peacemaker sve do posle #TheSuicideSquad“ filma, napisao je Gunn u odgovoru obožavaocu pretpostavlјajući da ovo znači da Peacemaker preživlјava do kraja The Suicide Squad. Još jedan obožavalac je istakao da je u najavi navedeno da će serija istraživati poreklo Peacemaker-a, na šta je Gunn rekao, „Istraživanje porekla ne mora nužno da znači predigru“.

Ovaj potez ima mnogo smisla, jer bi očigledno preživlјavanje Peacemaker-a bilo prilično veliki kvar. Budući da se Gunn toliko trudio da samo drži Peacemaker-a i ostale likove u tajnosti, definitivno ne bi želeo da otkrije kojim je lјudima suđeno da prežive The Suicide Squad. Nema sumnje da će stvaranje Peacemaker-a dovesti do žarkih špekulacija među fanovima, i to ne samo kada je u pitanju njegovo mesto na vremenskoj liniji.

Budući da je serija navodno rezultat toga što je Warner Bros. postao zalјublјenik u Cene-ov nastup, moglo bi da bude da Peacemaker u stvari umire u The Suicide Squad, a izvršitelјi su želeli da pronađu novi način da ga zadrže. S druge strane, moglo bi biti i suprotno: on živi kroz The Suicide Squad i biće zvezda nekoliko budućih projekata. U ovom trenutku je prerano da se to sa sigurnošću zna, mada će fanovi sigurno saznati više o Peacemaker-u kada The Suicide Squad stigne sledećeg avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...