•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže remake legendarnog horora "Vrisak" iz devedesetih godina

U vreme novih adaptacija, remakeova i nastavaka kultnih filmskih horor priča, na veliko oduševljenje filmoljubaca, uskoro bismo mogli gledati i novi film "Vrisak", ali i kompletnu franšizu.

Prema pisanju filmskih portala, Gary Barberova Spyglass Media Group će raditi na novom filmu "Vrisak", baziranom na franšizi o maskiranom serijskom ubici koji teroriše svoje žrtve putem telefonskih poziva, a koju su kreirali Kevin Williamson i Wes Craven koji je preminuo 2015. godine.

Nije jasno da li će nova adaptacija horor priče iz 1996. godine biti usklađena sa ranijim dešavanjima ili donosi novu radnju. U svakom slučaju, poznato je da Williamson neće pisati novi scenario.

Mnogi su očekivali novi "Vrisak" nakon što je ekipa iz Spyglassa najavila novi nastavak horor franšize "Hellraiser".

Podsećamo, film "Vrisak" (Scream), debitovao je u bioskopima 1996. godine. Niko nije mogao zamisliti da će ovaj film postati jedan od najuspešnijih horora svih vremena i sa zaradom od 104 miliona dolara preteći sve top liste filmova u to vreme. Prvi deo filma ujedno je bio temelj za još dva nastavka, ali i brojne parodije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila