•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigli poster i trejler za „Dark Shadows“ Tim-a Burton-a

Warner Bros. Pictures je objavio poster i trejler za najnovije ostvarenje Tim-a Burton-a „Dark Shadows“ koji u bioskope dolazi od 11. maja. Glumačku ekipu čine: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller, Bella Heathcote, Chloe Moretz i Gulliver McGrath.

Na samom posteru je tvrdnja da "svaka porodica ima svoje demone", a radnja odličnog ostvarenja "Dark Shadows" govori o tome kako 1752. godine Joshua i Naomi Collins, sa sinčićem Barnabas-om plove od Liverpula do Amerike u kojoj žele da započnu nov život. Ali, ni okean nije bio dovoljan da se pobegne od misteriozne kletve koja progoni njihovu porodicu. Prošle su dve decenije i Barnabas (Johnny Depp) ima svet pod nogama, ili barem grad Collinsport, Maine. On je gospodar Collinwood poseda, bogat je i moćan i pravi je ženskaroš, dok ne počini strašnu grešku kada slomi srce Angelique Bouchard (Eva Green). Veštica, u svakom smislu te reči, Angelique ga proklinje sudbinom gorom od smrti: pretvara ga u vampira i sahranjuje ga živog.

Dva veka kasnije, Barnabas se oslobađa iz groba i dospeva u svet 1972. godine koji se jako promenio. Vraća se na Collinwood posed i otkriva da je on postao ruševina. Ostali članovi njegove porodice su „prošli“ malo bolje, a svaki od njih i dalje nosi mraćne tajne...

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...