•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trejler za novu MCU franšizu ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Marvel Studios je objavio prvi poster i nekoliko fotografija, kao i prvi trejler za “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”. Nadolazeći film je prvi Marvelov sa fokusom na azijskog superheroja, a u trejleru možemo da vidimo predstavljanje Shang-Chija kojeg igra Simu Liu, poznatog i pod imenom The Master of Kung Fu.

On se mora suočiti sa prošlošću za koju je mislio da ju je ostavio za sobom kada je uvučen u mrežu misteriozne organizacije Ten Rings. Njegov otac Wenwu u roli Tonija Leunga (Tony Leung) je odgojio Shang-Chija kao svog naslednika, a Wenwu je šef zloglasne organizacije Ten Rings. Wenwu je u filmskom svetu bio poznat pod raznim imenima uključujući i The Mandarin.

Shang-Chi takođe nastavlja priču koja je deo Marvelovog kinematografskog svemira od samih početaka: Wenwu je povezan sa Ten Rings, zloglasnom terorističkom organizacijom koja se prvi put spominje u Iron Manu iz 2008. godine.

Reditelj filma je Destin Denijel Kriton (Destin Daniel Cretton) koji potpisuje i scenario zajedno sa Dejvidom Kalahamom (David Callaham) i Endrujom Lenhamom (Andrew Lanham).

“Bilo je puno spominjanja Shang-Chija kroz stripove, ali uvek je postojao taj temeljni odnos između njega i njegovog oca koji je bio izuzetno komplikovan – i to je bilo nešto sa čime sam se stvarno povezao”, izjavio je režiser. “To je bio ogroman deo onoga što sam predstavio: koristeći film za istraživanje psihologije deteta koje je u mladosti trenirano da postane ubica. Sada, kad se nalazi izvan svega toga, kako će naučiti redefinisati sebe u svetu i pronaći ravnotežu u odnosu naspram oca?”

“Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” u bioskopima stiže 3. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...