•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trejler za novog 'Aladina'

Dizni je predstavio najnoviji trejler za film "Aladin" Gaja Ričija, i prvi pogled na plavog duha koga glumi Vil Smit.

Film će biti prikazan 24. maja. U glavnoj ulozi Aladina je Menu Masud, Marvan Kenzari glumi Džafara, a princezu Jasmin Naomi Skot.

Režiser ove filmske adaptacije Gaj Riči rekao je ranije da je želeo da duh liči na "mišićavog oca" iz 70-ih godina prošlog veka, navodi Independent.

"Bio je dovoljno velik da se oseća kao sila - ne toliko mišićav da izgleda kao da broji svoje kalorije, ali dovoljno snažan da znaš da je u sobi", rekao je Riči govoreći o Vil Smitu.

Smit (50) je rekao da je bio "prestrašen" zbog toga što popularnog "Džinija" glumi nakon legende Robina Vilijamsa koji je, kako je Smit rekao u ulogu uneo "svoju bezvremensku verziju sebe" i da će pokušati da učini isto.

Izgled glumca kao popularnog duha nije najbolje prošao kod tviteraša već je naišao na ismejavanja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...