•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao prvi trailer za "Batwoman"

Stigli su prvi kadrovi nove serije "Batwoman" u kojoj opremu omiljenog stripovskog superheroja Brucea Waynea iz Gotham Cityja preuzima njegova rođaka Kate Kane u ulozi Ruby Rose.

U prve dve epizode serije, koje će biti premijerno prikazane ove nedelje, 6. oktobra, gledaćemo kako stanovnici Gothama veruju da se Batman vratio u grad nakon tri godine nestanka, ne pomislivši niti u jednom trenutku da je reč o ženi.

Kate poput drugih superheroja ima vlastitu tragičnu prošlost povezanu sa saobraćajnom nesrećom uzrokovanom jednom od Jokerovih zavera. U toj nesreći Batman je "kupio" dovoljno vremena za Kate da pobegne, ali automobil je pao s mosta s njenom majkom i sestrom bliznakinjom.

Njen otac Jacob Kane inače je vlasnik privatne firme za obezbeđenje s osobljem elitnih veterana. Prvi kadrovi "Batwoman" prikazuju kako Kate prolazi intenzivnu obuku da bi se pridružila porodičnom poslu.

U najavi serije ne navodi se mnogo osim da Kate Kane traga za pravdom u Gothamu kao Batwoman.

Pored atraktivne Rose, inače showbiz zvezde iz Australije, u "Batwoman" glume i Elizabeth Anweis, Rachel Skarsten, Dougray Scott, Camru Johnson, Nicole Kang, Sam Litlefield i mnogi drugi.

Režiju i scenario za seriju radila je Caroline Dries, poznata po "The Vampire Diiaries" i "Smallville".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...